kommer sakna henne mest

19:31 ● 2017-06-27
Tidigt imorse så hade jag en tid hos läkaren vilket gjorde att det blev perfekt för mig att ta mig till Emira i lagom tid till att hon hade kommit ur sängen. Tanken var väl att jag skulle hjälpa till med det sista inför flytten men tror inte jag var till någon vidare hjälp alls, men fick i alla fall umgås med min fina bästis en sista stund på ett bra tag. När jag stod och skulle krama henne hejdå innan hon satte sig i taxin till Arlanda så kom tårarna krypandes, töntiga jag :'), men det var en tråkig tanke att vi inte kommer att träffas på flera månader...
Snuffis<3

Bye bye lunch @ BROMS

21:42 ● 2017-06-26
Imorgon åker Emira till Miami och är borta över ett halvår :(( så jag och Andrea mötte upp henne för en hejdålunch på Broms. Kommer sakna henne så mycket (!!!) men ska förhoppningsvis åka och hälsa på några veckor i höst. 

MIDSOMMAR 2017

20:39 ● 2017-06-25
Började dagen med lunch/middag hos Frida några få tjejer
Där var vi kvar en stund in på kvällen innan vi rörde oss mot Lotta som hade fullt drag med massor av folk, det var kul!! :) Där hade jag väl egentligen planerat att mötas upp med Tim och fortsätta natten tillsammans men han fick en kubbpinne i huvudet och spenderade mestadels av kvällen på akuten, så en stund efter 1 så bestämde jag mig för att åka dit och blev kvar till 05 innan han fick hjälp och syddes. Skojskoj!!
Stackars sötnos
Dagen efter var vi lagom trötta så det blev en promenad längs vattnet och sen classic pizza och lugn kväll. :P
Hoppas er midsommar var bra, PUSS <3