min alldeles egna linslus

00:43 ● 2017-07-25
De senaste nätterna har jag sovit hos Timpus då han haft huset för sig själv. Det har varit mysigt!! 
När vi vaknade i fredags stod storhandling på schemat så hela helgen har Tim stått för supergoda måltider, som vanligt i och för sig :) lucky me!
 
I lördags kväll var jag hos Louise en stund, sen ett snabbt för hos Filippa innan vi drog till Harald där Tim var, hehe, så inte allt för sent rörde vi oss tillbaka till T för att sova och vakna i skaplig tid.
Söndagen spenderades i Elfvik och på Fågelöudde, blev årets första dopp för min del.
och dagen på Elfvik udde igen! Dock inget bad idag men att få ligga i solen och gosa med denna fina kille är inte fy skam det heller. 
min kärlek <3

3 dagar

18:04 ● 2017-07-20
snabb summering 
På tisdagskvällen träffade jag Hannah för ett glas vin och skitsnack på Italiano!
I onsdags var jag på skansen hela eftermiddagen med mormor, min låtsasmorfar och hans barnbarn. Det var riktigt mysigt! Sedan avslutade vi med middag på Ciao Ciao innan jag drog till Louise.
Hos Louise bjöds det på rosévin i solnedgången och efter en stund anslöt även Hannah och Taree. Vi rörde oss mot stan en kortis för att gå ut med Mickis och Sofia men insåg efter några minuter att det sög och drog vidare till Saltis där vi blev kvar hela natten. Kom hem alldeles för sent imorse så är helt jäkla slut!! men ska röra mig mot Louise med Mickisen nu för lite bakishäng innan jag ska sova hos Timpus. Ser så jäkla mycket fram emot att bara få mysa ner mig i en varm famn i soffan och somna till en film just nu. TTYL puss

Lately

13:45 ● 2017-07-18
Hohooo! Vad har hänt sen senast då? Har hängt lite grann med Tim, har tagit körkort, har solat och myst hos Louise. Det är väl typ det i stora drag, men det har varit bra! Nu siktar jag på att boka in en resa så snart som möjligt, är nämligen extremt sugen på att förflytta mig till varmare bredgrader ett tag. :)
sushilunch hos Lojs
En glad tjej som tagit körkort!! :D (Våra regplåtar blev stulna, därför har vi provisoriska gula just nu hehe)